Zaterdag 3 juni 2021, benefiet voor de Wensambulance Brabant

Inzamelactie voor de Wensambulance Brabant

Ieder jaar wil Stichting MRB een goed doel steunen. Voor dit jaar is dat geworden, de Wensambulance Brabant.

Ieder mens heeft een laatste wens

Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.

​U wordt die dag begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kan een familielid met u in de ambulance mee. Het vervoer met de ambulance is kostenloos.
WensAmbulance Brabant regelt het voor u!

Een organisatie die uw hulp wel kan gebruiken. Helpt u mee om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de Wensambulance Brabant. GEEF OOK ! Elke euro telt