Natuurlijk zijn wij niet de enige stichting die zich inzet voor bepaalde doelen. 

Daarom hieronder wat stichtingen die ook hele mooie doelstellingen hebben

Het is mogelijk uw stichting aan te melden voor een vermelding op deze pagina door een mailtje te sturen naar

info@stichtingmrb.nl

 

 

Stichting Bikers4all

Bikers4all bestaat al 19 jaar en zet zich ondere andere in voor

• Kinderen die gepest worden
• Scholen die het pesten willen aanpakken en het ondersteunen van spreekbeurten van de kinderen
• Kinderen en ouderen die te maken hebben met levensbedreigende ziekte
We halen ze op bij huis en nemen ze mee door middel van een Ride Out. Tijdens deze Ride Out is er een fotoshoot. Zodat zij een zichtbare herinnering overhouden die ze bij zich kunnen dragen. Dit geld ook voor volwassen mensen.
Met andere woorden, op een persoonlijke wijze er zijn. Niet grootschalig maar betrokken.

https://www.bikers4all.nl/

Kinderen die omdat ze mishandelt worden/ werden onze “bescherming” zoeken, kinderen die een luisterend oor nodig hebben.
Eigenlijk alle kinderen die ons nodig hebben om wat voor een reden dan ook, de CS-Riders biedt een bezoek, een schouder, een luisterend oor en hun vriendschap aan. En daar waar de grens in omgang met kinderen dreigt te vervagen zullen wij nooit schuwen om duidelijk de grens aan te geven, en als het echt niet anders kan zullen wij nooit twijfelen om die grens te zijn

http://cs-riders.nl/

Opgericht met het oogpunt op kinderen met een lichamelijk of geestelijke beperkingen en kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken voor welke reden dan ook. Want elk kind verdient het om van zijn of haar kind leven te kunnen genieten. Ons motto is dan ook …”no child should live in fear ” elk kind hoort te lachen en dat willen wij heel graag op hun gezicht brengen/toveren. 

https://phoenix4kids.nl/

Deze stichting is opgericht om kinderen weer een lach op hun gezicht te geven. Kinderen die beschadigd zijn door ziekte, misbruik of hulp nodig hebben geven wij hun een dag om nooit te vergeten. Zo laten wij weten dat deze kinderen er niet alleen voor staan. Meer informatie over ons en wat we doen staat allemaal duidelijk beschreven op onze website

http://www.oxalisdeppei4kids.nl/

Die laatste wens voor mensen die terminaal zijn. Het lijkt eenvoudig om die te vervullen.  Maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.

https://wensambulancebrabant.nl/