MRB evenementen 2020

 

Helaas zijn bijna al onze evenementen afgelast door het Corona virus.

Wij hebben dit gedaan met pijn in ons hart maar we hadden helaas geen keus.

Gelukkig hebben toch nog wat mensen blij kunnen maken, zie hieronder

 

Zondag 27 september 2020. Sjan en Riny, beide ooit motorrijder. Helaas nu niet meer mogelijk omdat Riny nog maar een zicht heeft van 15%. we namen hun beide mee met deze mooie Ride-Out. Beide hebben ze zichtbaar genoten en een super dag gehad

Zondag 23 augustus reden we een Ride Out voor 2 personen. Voor de 15 jarige Teun en de 70 jarige Henk. Helaas is Henk op woensdag 21 Juli 2021 overleden. Hij is rustig ingeslapen met zijn dierbare om hem heen. R.I.P. Henk.

Hieronder het filmpje van de Ride Out 

Stichting MRB heeft een inzamelactie gehouden voor de Dierenambulance Noord-Oost Brabant. We hebben een bedrag opgehaald van € 860,-, Dit bedrag is verdubbeld door Stichting Dierenlot.  Het eindbedrag voor de Dierenambulance Brabant Noord / Oost is dus geworden   € 1720,-

Helaas heeft dit evenement geen doorgang kunnen vinden vanwege het Corona virus. Wel hebben we het reeds opgehaalde geld voor de Dierenambulance alsnog aan deze instantie kunnen overhandigen (zie hierboven)

Tot onze spijt is dit evenement i.v.m. het Corona virus helaas gecancelled.

Het motorseizoen gaat weer beginnen en we gaan vanaf dit jaar voor het eerst als Stichting rijden voor de goede doelen. Voor mensen een lach op hun gezicht te toveren. En we willen dan beginnen met een gezellige vrijwilligerslunch op zondag 29 maart in Berlicum bij Partycentrum de Hooghei. Ga je gezellig mee ? Geef je dan op. De kosten hiervoor zijn 15,= euro P.P... Wel graag een kwartier voor tijd (11.45 uur) aanwezig zijn zodat we op tijd aan kunnen schuiven.
Opgeven is mogelijk door 15 euro over te maken op
rekeningnummer: NL88 INGB 0008 5226 02
T.n.v.: Stichting MRB
O.v.v. Lunch en uw (facebook)naam
Voor meer info is het mogelijk om te mailen naar:  info@stichtingmrb.nl

WEGENS HET CORONA VIRUS AFGELAST !

Zondag 21 juni is het weer zover, Toertocht Vught 2020. Motortoertocht Vught is een tocht voor mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking. Motorrijders nemen een passagier met een beperking als duo mee. De tocht is tussen de 80 en 100 km lang, wordt in de omgeving van Vught gereden en er doen ongeveer 100-250 motoren mee. En natuurlijk zijn wij van Motorrijders Brabant / Stichting MRB er ook weer bij.

Zoals elk jaar verzamelen wij op de carpoolplaats in Vught Wij verzamelen tussen 10.00 uur en 10.15 uur op de Carpoolplaats in Vught. Vanaf de A2, Afslag 24. Plattegronden en/of routebeschrijving vindt u op onze facebookpagina bij het evenement van TT Vught. Voor meer info: info@stichtingmrb.nl   (Klik hier voor het filmpje van de TT in Vught  2019)

WEGENS HET CORONA VIRUS AFGELAST !

Op zaterdag 4 Juli hebben wij een motortoertocht waarbij de opbrengst in zijn geheel naar de Dierenambulance gaat. Wij vragen voor deze toertocht 6 euro per persoon. U krijgt daar het volgende voor terug. Een ontvangst op de verzamelplek met koffie of thee en iets lekkers. U krijgt op de lunchplek van ons een lunchpakket. En dat voor 6 euro. We verzamelen bij:
MDI MOTORCYCLE EQUIPMENT
De Hammen 30
5371 MK Ravenstein
De toertocht zal ongeveer 75 km zijn en eindigen op het evenementen terrein in Handel. We zullen daar omstreeks 15.15 arriveren. Daar zal dan ook live muziek aanwezig zijn en later op de dag begint de BBQ (17,50 pp, incl 2 consumpties).
Zie evenement hieronder
Het is mogelijk van te voren te betalen voor de toertocht en de BBQ.
Stuur daarvoor een mail naar: penningmeester@stichtingmrb.nl

WEGENS HET CORONA VIRUS AFGELAST !

Op zaterdag 4 Juli aanstaande organiseren wij van Motorrijders Brabant / Stichting MRB een benefiet voor onder andere de dierenambulance. U bent welkom vanaf 15.00 uur op de Boekelseweg 30 in Handel. Er zal live muziek aanwezig zijn van de band "Just Fun". Ook zal er een loterij, een veiling en een BBQ zijn. In de loterij echt hele mooie prijzen, Go Pro's, BBq's, Parfum pakketten, Tattoo Bon, Bakplaat, EHBO sets, Fondueset en nog veel en veel meer. Echte luxe prijzen.
De BBQ zal beginnen rond 17.00 uur, de kosten voor de BBQ zijn
€ 17,50 pp (Dit is voor de BBQ incl. 2 consumptiebonnen). Graag van tevoren hiervoor opgeven, dit kan door een mail te sturen naar, penningmeester@stichtingmrb.nl, of door 17,50 pp over te maken naar rekeningnr: NL88 INGB 0008 5226 02 onder vermelding van BBQ met duidelijk uw naam en eventueel uw Facebooknaam.
Tijdens de BBQ is het mogelijk om een selectie te maken uit maar liefst 10 soorten vlees. Verder zijn er 4 verschillende soorten luxe brood aanwezig, diverse salades en sauzen
Iedereen is welkom, ook zonder motor
In de ochtend zal er ook een toertocht plaatsvinden (zie evenement hierboven). Deze zal eindigen op het evenementen terrein. Hier volgt nog verdere info over