Zondag 20 oktober gaan we Bowlen en daarna genieten van de bakplaat bij Mega Bowling Eindhoven. Schrijf je vast in als je mee gaat zodat wij op tijd het aantal door kunnen geven. Opgeven via info@motorrijdersbrabant.nl .. We hopen dat er vele mee gaan, hoe meer zielen hoe meer vreugd. En we hebben extra veel banen gereserveerd :-) De kosten voor dit alles is 25 euro per persoon, dit is Bowlen + eten

Hieronder de vraag die ik kreeg en ook in de groep geplaatst is.
Mijn naam is Callista Smits. Ik ben 11 jaar samen met Rob. Samen hebben we 2 dochters. Charlie van 6 en Nikki van 3. Onze Nikki is ongeneeslijk ziek en motorisch en verstandelijk beperkt. Rob en ik zijn niet getrouwd, maar door de korte levensduur van onze Nikki wil ik hier graag verandering in brengen. Dan hebben we met zn vieren dezelfde achternaam en een hele mooi dag om nog lang over terug te praten en te denken. Ik wil de liefde bezegelen die we hebben met en voor elkaar.

Ik zou hem ten huwelijk willen vragen naast zoveel mogelijk (harley Davidson) motors/rijders. En wellicht dat ik samen met mn meiden in een zijspan kan als verrassing.

Hebben jullie misschien zin en tijd om een voor een uurtje of 2 af te reizen naar het Brabantse bakel en samen met mij en onze 2 dochters, Mijn vriend ten huwelijk te vragen?

Ik wil verzamelen in Bakel op de Dorpsstraat 18 (bij de kerk) vanaf 11.30 uur. Graag allen om 11.45 aanwezig zijn voor de briefing.

Op zondag 8 september willen wij een wens in vervulling laten gaan voor een vrouw van 80. Haar wens, ze zou het ook leuk vinden om een keer mee te mogen op een motor. En dan met een paar extra motoren erbij. We verzamelen tussen 12.00 en 12.15 uur in Eindhoven.. Daar worden we ontvangen met koffie. Vandaar uit vertrekken we rond 12.45 om de vrouw op te halen. Wij zoeken hiervoor een klein groepje motorrijders. Dus als je echt 100% zeker weet dat je mee gaat, meld je dan hier aan. De rit zal vertrekken vanaf Eindhoven, zal gaan naar Son en via Gerwen richting Nuenen, daar is het einde van de rit op de markt. Mochten er teveel aanmeldingen zijn dan gaan we even in overleg en er zal dan een selectie plaatsvinden, dus graag alleen als je 100% zeker weet dat je er bent, dan pas opgeven.

Beste mensen

Vorig jaar waren we ook met een mooi groepje dus ik hoop dat we dat dit jaar weer gaan doen.
Op zaterdag 31 Augustus is het weer zover
BIEZENMORTEL BRUIST (Biezonderpop)
Voor iedereen die dit evenement verder niet kent...
Biezonderpop is een ééndaags festival voor alle bijzondere mensen in de omgeving van Biezenmortel, Udenhout, Haaren, Tilburg, Oisterwijk, en Helvoirt. Dit jaar gaan ze voor de zesde maal het spektakel organiseren. Biezonderpop is ontstaan als een festival voor mensen met een beperking, maar wij vinden de hele omgeving bijzonder en iedereen is dan ook van harte welkom! Maar er zullen vele mensen met een beperking aanwezig zijn.

Vorig jaar zijn we uitgenodig door B.S.F.L Dutch Chapter en het leek ons leuk om dit jaar weer aan dit evenement deel te nemen.

Vorig jaar was een groot succes en ze hebben genoten van de motoren en de aanwezig Trike, Ook het even erop zitten vonden ze prachtig. Dat is ook de insteek, dat ze even op de motoren of eventueel aanwezige trike kunnen zitten waarbij er dan een foto gemaakt wordt.

I.v.m. de aanwezige ruimte op het terrein is er maar plek voor ongeveer 30 motoren.

Net als vorig jaar verzamelen we weer bij de Mcdonalds
Rijksweg 1, 5071 NH Udenhout. Daar vertrekken we om 13.45 uur naar Biezenmortel. Ben dus optijd aanwezig

Vanaf Udenhout zullen we gezamenlijk vertrekken naar het evenemententerrein in Biezenmortel

Op zondag 11 augustus gaat Motorrijders Brabant in samenwerking met Motorclub Regio Eindhoven een rit rijden ter nagedachtenis van Cetin die deze week is overleden tijdens een noodlottig motorongeval.

Iedereen is welkom.
Rij jij ook mee, ben dan op tijd bij het verzamelpunt. Tijdens een briefing zal alles uitgelegd worden. Hou je aan de regels en rij met respect. De route zal gaan vanaf de Carpoolplaats in Best, tegenover de Mac Donalds (Je neemt op de A2 de afslag Best en als je de snelweg af bent zie je aan je rechterhand de carpoolplaats) Je rijdt via de A2 en neemt afslag Best (NIET Best West) als je van de snelweg afkomt vanaf Eindhoven, Afrit best, beneden bij stoplichten linksaf.En dan 2e stoplichten rechts en dan kan je meteen rechts de carpoolplaats op. Vanuit Den Bosch, afslag Best, beneden bij de stoplichten rechtsaf en meteen de volgende stoplichten ook rechts, carpool kan je dan recht meteen op.

We rijden een rit binnendoor van Best naar Veghel.

Er is weer een mooie rit georganiseerd van ongeveer 90 km door het mooie Brabantse land.
Het startpunt is bij:
Cafe Het Witte Paard
Anthoniusstraat 9
5408 AM Volkel.

Ga je met ons mee?
We verzamelen tussen 10.00 uur en 10.30 uur in Volkel
Er is gelegenheid om daar nog even wakker te worden met een kop koffie.

Beste mensen, op zaterdag 13 Juli organiseren wij de eerste Motorrijders Brabant BBQ. Deze zal plaats vinden Bij Café Het Witte Paard, Antoniusstraat 9, 5408 AM Volkel. De kosten zijn 20 euro per persoon, Hiervoor krijgt u een compleet verzorgde BBQ EN 3 consumpties. Zorg dat je erbij bent. Meld je aan via:
motorrijdersbrabant@hotmail.com

Aankomende zondag is Toertocht Vught. Wij willen verzamelen tussen 10.00 uur en 10.15 uur op de Carpoolplaats in Vught. Vanaf de A2, Afslag 24.

Beste collega motorrijd(st)ers

Op woensdag 10 Juli willen wij een trots geslaagde dame begeleiden naar haar diploma uitreiking.
Wij willen verzamelen tussen 10.45 en 11.00 uur bij de

Avia benzinepomp
Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg 151,
5043 EZ Tilburg

Het zou super zijn als jullie in grote getale voor deze jongedame aanwezig zijn. Ze weet zelf van helemaal niets, het wordt dus een behoorlijke verassing

Ze heeft een aantal jaren flink moeten zwoegen (stage, school en daarbij ook werken) en het wordt beloond want ze mag 10 juli as haar diploma op gaan halen op school,
Diploma Maatschappelijke Zorg.

Ze zei; Mama, weet je wat ik zo leuk zou vinden als jij op je motor en (vele) anderen motoren mij naar mijn diplomering konden brengen

Wie gaat er mee ?
Vrijdag 7 Juni gaan we een aantal kids begeleiden naar hun schoolgala.
De bedoeling is dat we een lange Limo begeleiden.
Het vertrek is vanaf Best,
We verzamelen tussen 17.15 en 17.30 uur.
Bij de Shell pomp (voor de Mac Donalds) in Best, dit is op de Eindhovenseweg Zuid 63, 5683 PW Best.
We vertrekken daar om 17.30 naar het adres in Best waar de Limo en de Kids zijn om daar een kop koffie te pakken (Of thee) en vandaar uit vertrekken we naar Spoordonk rond 18.15 uur.
We gaan dan langzaam rijden vanaf Best, via Oirschot, naar Spoordonk. Daar zullen we in een wachtrij terecht komen die denk ik niet al te lang duurt. De kids zullen daarna uitstappen en dan zit het er voor ons op. Ik ga even kijken of ik kan zorgen voor koffie/thee en wat lekkers erbij.

Beste mensen, op zondag 2 juni aanstaande is er een mooie Ride Out in Sint Anthonis. De organisatie hiervan ligt in handen van stichting Bikers4All. Het zou mooi zijn als ook wij van Motorrijders Brabant daar aanwezig zijn. Laten we deze man met grote getale een superdag bezorgen. Gaan jullie mee .. We verzamelen in St. Anthonis op de zandkant om 12.00 uur. Mensen kom, zondag 2 Juni, Wij voegen ons dan bij de groep van Bikers4ALL. Er is ook een opstapplaats in Heteren voor de mensen uit Gelderland of andere windstreken. Ben erbij, Zondag 2 Juni in St Anthonis. Hoe meer zielen hoe meer vreugd !!

Wij wilde de reactie van de zus van Marco met jullie delen ze schreef na afloop op facebook:

2 juni

Wat een dag, wat een geweldige dag.
Mijn broertje in het zonnetje gezet en mede mogelijk gemaakt door Stichting Bikers4all. 
Met 48 motoren en 58 personen wist Marco even niet wat hem overkwam maar hij glunderde van oor tot oor.
Veiligheid stond echt hoog in het vaandel maar ook de samenhorigheid die er was.
Bijzondere er aan was wel dat het gewoon
"Wildvreemden" waren. En nog bijzonderder was wel dat voor dat we op pad gingen iedereen Marco en hand gaf, zich voorstelde en hem een mooie rit wenste. Dat heeft hij gehad, mede door al deze mooie mensen.
Cris van Bikers4all heeft Marco in de zijspan geholpen en daar zat hij als een prins.
Mee doen met de motorgeluiden als het gas even open werd gezet. 😊
En dan onderweg nog een stop voor een versnapering en een fotoshoot gemaakt door en op het eind ontvangt Marco een prachtige deken voor in de winter met rood, wit en blauw. Zijn dag kon niet meer stuk. Een ieder gaf hem opnieuw een hand en bedankte Marco voor de mooie dag. Wat een bijzondere ervaring en zijn wens is in vervulling gegaan. Bij thuiskomst kon hij niet meer stoppen met lachen.
Echt SUPERRRRR

En dan, dan zijn we met zijn alle zo onderweg en denk ik, gossie dat heb ik nooit geweten.
Denk veel onder ons ook niet.
Maar als de sliert van motorrijders er aan komt, komen er een soort van verkeersregelaars en "blokkeren" zo heel even de weg zodat de rijders aan een gesloten hun weg kunnen vervolgen.
Ik heb er nooit bij stil gestaan , mensen die ik ken denk ik ook niet.
Maar mocht je het ooit overkomen sta dan even stil. Letterlijk en figuurlijk.
Want de kans dat er iemand bij is die zijn of haar wens in vervulling ziet gaan is heel groot.
Dat kan een kind zijn maar ook een volwassene . Het zijn vaak de mensen die dat extra steuntje kunnen gebruiken.
Of ze nu ziek zijn of gehandicapt, gepest worden of wat dan ook. Ik weet wel , ze hebben de rit van hun leven en vergeten hun sores. Sta even stil, mopper niet om die paar minuten en oordeel even niet.
Iemand zijn droom wordt zeer waarschijnlijk vervuld. Daar droomde die al vele jaren van, Dan is 5 minuten even wachten vast geen ramp. En hoe mooi is als je beseft dat je een bijdrage hebt gedaan aan iemands droom.
Ik heb er nooit bij stil gestaan maar nu wel.

 

Motorrijders Brabant organiseert maandag 22 April (2e Paasdag) een gezellige toertocht. Vertrekpunt is deze keer in Gemert bij:

Bar 'Heeren van Ghemert'
Ridderplein 37,
5421 CX Gemert

We verzamelen daar vanaf 10.00 uur en we vertrekken om 10.30 uur.
Zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent.
Wat wordt het 2e paasdag, meubeltjes kijken in de drukte of gezellig op de Bike met Motorrijders Brabant..

Het gaat een rit worden van ongeveer 95 km lang.
Ook hebben we een lunchstop waar je gezellig wat kan nuttigen

Ik kan maar een bepaald aantal mensen uitnodigen helaas, dus als je geen uitnodiging via facebook hebt gehad, voel je zeer welkom.

Kom er gezellig bij...


Wij dachten, laten we een beginnen met een gezellig samenzijn
Daarom organiseren wij op zondag 17 maart een gezellige buffetlunch.
Vanaf 12.00 uur
Dit gaan we doen in Nederwetten bij,

Brasserie Café de Kruik
Hoekstraat 52
5674 NP Nederwetten

Hier zitten 15 euro aan kosten per persoon aan verbonden, maar dan krijg Je ook iets:

Luxe Lunch - € 15,- per persoon
Koffie, Thee, Melk, Jus D'orange.
Soep (seizoensgebonden), Verschillende luxe broodsoorten,
Ham, Rosbief, Kaas, Oude kaas, Jam, Roerei, Kroket, Mosterd & Mayonaise
Dus voor ieder wat.
Wil jij hier ook bij zijn, geef je dan van te voren op, vol is namelijk vol.

We kunnen best veel mensen kwijt daar, maar er is ook erg veel animo voor
Wil jij hier bij zijn geef je dan even op
Stuur ook even een mailtje naar MotorrijdersBrabant@hotmail.com
En zet daarin met hoeveel personen je komt en duidelijk de namen (voor en achternaam)
Je krijgt dan een mail terug met daarin de betaalgegevens

Nadat je betaling binnen is krijg je een bevestigingsmail

Mochten er hierover nog vragen zijn dan horen wij dat graag