Wij zijn een stichting die zich inzet voor een ieder die dat nodig heeft. Voor diegene die een steuntje in de rug nodig heeft.  Ook rijden wij met en voor onze lichamelijk en/of verstandelijk beperkte medemens

Het motorseizoen gaat weer beginnen en we gaan vanaf dit jaar voor het eerst als Stichting rijden voor de goede doelen. Voor mensen een lach op hun gezicht te toveren. En we willen dan beginnen met een gezellige vrijwilligerslunch op zondag 29 maart in Berlicum bij Partycentrum de Hooghei. Ga je gezellig mee ? Geef je dan op. De kosten hiervoor zijn 15,= euro P.P... Wel graag een kwartier voor tijd (11.45 uur) aanwezig zijn zodat we op tijd aan kunnen schuiven.
Opgeven is mogelijk door 15 euro over te maken op
rekeningnummer: NL88 INGB 0008 5226 02
T.n.v.: Stichting MRB
O.v.v. Lunch en uw (facebook)naam
Voor meer info is het mogelijk om te mailen naar:  info@stichtingmrb.nl

.

Zaterdag 4 Juli 2020 zal er in Handel, aan de Boekelseweg een benefiet plaats vinden van Motorrijders Brabant / Stichting MRB. Ook zal er een inzamelactie plaatsvinden voor de dierenambulance. We beginnen om 10 uur met een toertocht vanuit Ravenstein. We zullen rond 15.00 uur in Handel aankomen. Daar zal live muziek aanwezig zijn, er zal een loterij plaatsvinden en we zijn aan het kijken voor kraampjes met leuke spullen (er zijn nog kraampjes te huur). Ook zal er een BBQ zijn. Er volgt spoedig verdere info over dit gebeuren. Een super gezellige dag die u niet mag missen. Reserveer 4 Juli 2020 in je agenda en ben erbij. Voor verdere info kan u mailen naar: info@stichtingmrb.nl .. Omdat het hier om een benefiet in inzamelactie voor de dierenambulance gaat zullen er voor 1x kosten worden gevraagd voor de toertocht.. We zijn nog aan het kijken wat u ervoor terug krijgt. De BBQ denken wij dat die 15 euro pp zal zijn. Ook als niet motorrijder ben je welkom vanaf 15.00 uur. Iedereen is welkom.

.

Zondag 21 juni is het weer zover, Toertocht Vught 2020. Motortoertocht Vught is een tocht voor mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking. Motorrijders nemen een passagier met een beperking als duo mee. De tocht is tussen de 80 en 100 km lang, wordt in de omgeving van Vught gereden en er doen ongeveer 100-250 motoren mee. En natuurlijk zijn wij van Motorrijders Brabant / Stichting MRB er ook weer bij.

Zoals elk jaar verzamelen wij op de carpoolplaats in Vught Wij verzamelen tussen 10.00 uur en 10.15 uur op de Carpoolplaats in Vught. Vanaf de A2, Afslag 24. Plattegronden en/of routebeschrijving vindt u op onze facebookpagina bij het evenement van TTVught. Voor meer info info@stichtingmrb.nl ...  (Klik hier voor het fimpje van de TT in Vught van 2019)

Onze activiteiten vindt u ook in onze agenda